Rondzendonderzoek, controle- en kalibratiemonsters

Een ruim assortiment aan hoogwaardige rondzendonderzoeken, controle- en kalibratiemonsters in een breed scala aan zuivelproducten is voor u beschikbaar. Als u een eigen laboratorium heeft, dan bent u door de Raad van Accreditatie verplicht om deel te nemen aan rondzendonderzoek om de uitslagen van uw laboratorium te vergelijken met die van anderen. Ons hoogwaardig laboratorium is geaccrediteerd voor de organisatie van rondzendonderzoeken volgens NEN-EN-ISO/IEC 17043 (RvA reg.nr. R010).

Daarnaast leveren wij ook controlemonsters en kalibratiereeksen met referentiewaarden voor de gebruikers van infrarood-apparatuur. Deze stellen u in staat om uw apparatuur te controleren en bij te stellen zodat deze resultaten leveren waar u vertrouwen in kan hebben. Hierbij zijn in overleg ook maatwerkoplossingen mogelijk. Ons laboratorium is tevens geaccrediteerd voor testlaboratoria volgens NEN-EN-ISO/IEC 17025 (RvA reg.nr. L099).

>> Overzicht van rondzendonderzoeken en inschrijfformulier 2020

>> Algemene voorwaarden rondzendonderzoeken

 

>> Overzicht van assortiment controlemonsters en inschrijfformulier 2020

>> Overzicht van assortiment kalibratiemonsters en inschrijfformulier 2020

>> Algemene voorwaarden controlemonsters en kalibratiemonsters

 

Interesse? Vraag hier extra informatie op en we nemen contact met u op.

Inschrijfformulieren kunt u per mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor maatwerkoplossingen en overige vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via 088-7547199 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..