Hygiënecode boerderijzuivelbereiders

De Hygiënecode Boerderijzuivel helpt u op een gemakkelijkere wijze te voldoen aan Europese regelgeving over voedselveiligheid welke sinds 2006 geldig is. De code is opgesteld door het Productschap Zuivel in samenspraak met de Bond van Boerderij Zuivelbereiders en is door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport goedgekeurd. De code is met name bedoeld voor bereiders van boerderijzuivelproducten die hoofdzakelijk eigen melk verwerken alsmede kleinschalige bereiders die melk aankopen voor de bereiding van producten op ambachtelijke wijze.

In het kader van Hygiënecode Boerderijzuivel biedt Qlip Boerderijzuivelbereiders pakketten van verplichte analyses. Bij deelname zorgt Qlip ervoor dat de analyses in de juiste frequentie worden uitgevoerd. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de (voor deze activiteit ingerichte) vervoersdienst van Qlip.

De Hygiënecode Boerderijzuivelbereiders is aan te vragen via het secretariaat van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via 088-7547199 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 
.