Nieuws

Compleet analysepakket voor zuigelingenvoeding

Het zuivellaboratorium van Qlip verzorgt voor haar klanten de benodigde analyses in zuigelingenvoeding. Er zijn verschillende analysepakketten beschikbaar op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit enZuigelingenvoeding samenstelling zoals:

  • Residuen en contaminanten onderzoek voor o.a. pesticiden, dioxinen, (ndl-)PCB’s, MOSH/MOAH, zware metalen en aflatoxine.
  • Samenstellingsonderzoek op macronutriënten (o.a. vet, eiwit) en premixmarkers zoals mineralen & vitamines.
  • Full labelclaim onderzoek op macronutriënten, vetzuursamenstelling, mineralen & vitamines en sporenelementen.
  • Aminozuren onderzoek
  • Onderzoek op pathogenen specifiek voor zuigelingenvoeding (cronobacter, listeria, salmonella etc.).
  • Antibiotica screeningsonderzoek .
  • Omgevingsonderzoek en monstername ten behoeve van hygiëne en voedselveiligheid in de productieomgeving.

Betrouwbaar onderzoek in Zuigelingenvoeding door Accreditatie

Middels onze expertise en ervaring zijn we in staat om analysepakketten op maat in te regelen en zodoende te voldoen aan de gestelde wet en regelgeving (EU 2016/127). Het laboratorium is volledig gespecialiseerd in analyses van zuivelproducten, gehanteerde methodes zijn gebaseerd op ISO standaarden en normen en is ISO17025 geaccrediteerd. Bij de uitvoering ligt onze focus op hoogwaardige analysemethodes, betrouwbare analyseresultaten en snelle doorlooptijden.

Digitalisering van het gehele proces

Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden om uw analyseresultaten vanuit ons LIMS-systeem direct naar uw ERP-systeem door te zetten. Hierdoor heeft u meteen alle gegevens inzichtelijk en kunt eventuele afwijkingen direct signaleren. De resultaten zijn dan voor u ook direct beschikbaar voor verdere verwerking in uw analysecertificaat (CoA).

Interesse? We gaan graag met u in gesprek hoe wij u op maat kunnen helpen op het gebied van analyses in zuigelingenvoeding. Neem contact op met onze experts via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31 (0)88 7547199.